Sălăjeanul Marius Ciortea va evolua la Steaua

Voleibalistul originar din comuna Rus se întoarce la formaţia pentru care a mai evoluat aproape două sezoane, în perioada 2007 – 2009

După doi ani în care a evoluat în campionatele din Quatar şi Liban, voleibalistul sălăjean, Marius Ciortea, a revenit în campionatul românesc, urmând să evolueze în sezonul viitor pentru Steaua Bucureşti. Formaţia din Capitală revine pe prima scenă a voleiului românesc după o pauză de un sezon în care a fost nevoită să evolueze în Divizia A2 Est, din cauza problemelor financiare. „M-am înţeles cu cei de la Steaua şi vom semna contractul în această dimineaţă. M-am simţit bine la această echipă şi cred că putem obţine şi în sezonul viitor rezultatele dorite”, ne-a declarat Marius Ciortea, voleibalistul cu care Remat Zalău a obţinut primul titlu de campioană naţională, la finalul sezonului 2009 – 2010.
Sălăjean de origine, Marius Ciortea, care evoluează pe postul de secund, a ajuns la Cluj încă din vremea junioratului, având dublă legitimare la CSS Cluj – Universitatea Cluj, după care, timp de patru sezoane a evoluat la CVM-LPS Piatra Neamţ. De la formaţia nemţeană s-a transferat la Steaua Bucureşti, evoluând pentru „roş-albaştri” aproape două sezoane, în perioada 2007 – 2009. Un sezon mai târziu avea să devină campion naţional cu noua sa echipă, Remat Zalău. După perioada petrecută în oraşul de la poalele Meseşului, Ciortea a ajuns la Unirea Dej, de unde s-a transferat la SCM Universitatea Craiova, iar ultima echipă din România pentru care a evoluat a fost Universitatea Cluj, formaţia la care a şi început voleiul de performanţă. Ultimele două sezoane le-a petrecut în străinătate, evoluând la început în Quatar, la formaţia Police Team, iar însezonul trecut, în Liban, la formaţia Marshall Volleyball.
Alături de Ciortea, la formaţia bucureşteană au mai ajuns bulgarul Risto Nikolov şi Paul Crăciun. În sezonul viitor, Steaua ăşi propune o clasare între primele opt echipe din Divizia A1.

 

One Thought to “Sălăjeanul Marius Ciortea va evolua la Steaua”

  1. Anonim

    succes !!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment